Kwaliteit
Alles vers, rechtstreeks uit Italië

Wat kennen wij van de Italiaanse keuken? Osso Bucco en carpaccio en risotto en pasta. Dat ook natuurlijk: de spaghetti’s, de maccheroni’s, de tagliolini’s, de tagliatelle’s, de canelloni’s en de tortelloni’s. Ook voor een dagschotel van maandag tot zaterdag van 12h tot 14h.

Maar dé specialiteit van L’Osteria is de ongelooflijk brede waaier aan mogelijkheden van de pizza, de grote pizza met fijne boord.

Het hele geheim is dat Angelo Bombini meesterlijk omspringt met het deeg, de basis van elke pizza, en een ruime keuze biedt wat de inhoud van het gerecht betreft.

De menukaart bevat talloze suggesties - van tomaten over mozzarella en artisjok tot ham en zalm - maar een goed geïnspireerde smulpaap vindt misschien zelf wel iets speciaals.

Bombini is soepel in die dingen, ook de klant mag creatief zijn en zijn zeg hebben bij het samenstellen van de pizza.

Zo flexibel als hij staat tegenover de klant, zo veeleisend is hij voor zijn leveranciers.